Salgssjef akvakultur – Bli med å styre fremtidens oppdrettsløsninger!

Søknadsfrist: 20.09.2024

Send din søknad her

Søknadsfrist:

20. september 2024

Arbeidssted:

Ski

Nettside:

www.sterneras.no

Kontakt:

Hanna Øvretveit

Advisor

E-post: hanna@seafoodpeople.net

Tlf: +47 95 40 77 63

Per Håkon Stenhaug

Director People & Executive Search

E-post: phs@seafoodpeople.net

Tlf: +47 41 57 73 68

Sterner er et ledende selskap i Norge som leverer teknologi for rent vann. Innen markedsområdene drikkevann, maritimt, avløpsrensing og akvakultur leverer selskapet innovative og robuste løsninger for rensing av vann. Dette innebærer prosesser, komponenter og komplette systemer rettet mot rensing, gassutveksling, resirkulering, filtrering og desinfeksjon av vann.Sterner består av et team med solid prosjekteringskompetanse og prosjektstyring, og arbeider med markedets mest anerkjente produkter innen bransjen i tillegg til utvikling av egne produkter og løsninger.Selskapet har sitt hovedkontor i Ski i tillegg til avdelingskontorer i Porsgrunn, Bergen og på Leknes. Sterner omsetter for omtrent 300 millioner norske kroner, og har ca. 70 ansatte inkludert et stort serviceapparat som strekker seg langs hele Norge for tett oppfølging av anlegg i hele deres levetid.Innen akvakultur har selskapet ledende teknologi for RAS og gjennomstrømningsanlegg, og har levert flere anlegg med unike resultater. Sterner er også anerkjent for sin teknologi for behandling av slam fra oppdrettsanlegg, hvor den innovative behandlingsmetoden muliggjør både biogass og organisk gjødsel fra anleggets slam.

Sterner har solid erfaring innen akvakultur, både nasjonalt og internasjonalt. Nå retter vi blikket enda mer mot Norge og Norden. Vi skal styrke vår posisjon på hjemmemarkedet, og søker en engasjert og drivende salgssjef akvakultur som kan lede vårt salgsteam og sikre vekst i en bransje med spennende fremtidsmuligheter. Som en nøkkelspiller hos oss får du en unik sjanse til å bygge videre på våre mange suksesshistorier, samtidig som du spiller en avgjørende rolle i å forme veien videre.

Sterner har over lang tid bygget en sterk base med fire kontorer i Norge, og våre ansatte er eksperter på blant annet prosjektering, teknologi, automasjon og biologi. Nå trenger vi deg som kan kombinere teknisk forståelse med et forretningsorientert tankesett, og som trives i en dynamisk og innovativ hverdag. 

Din rolle som salgssjef:

Som salgssjef for Akvakultur hos Sterner får du mer enn bare en lederrolle. Du blir en strategisk kraft som hjelper oss med å nå nye høyder. Ditt mål er å styrke våre eksisterende kundeforhold, samtidig som du identifiserer og utnytter nye muligheter i et marked som er i kontinuerlig utvikling. Du vil lede et dedikert salgsteam, og ditt tekniske og faglige engasjement vil være avgjørende for å sikre at vi stadig leverer førsteklasses løsninger til våre kunder. 

Hva du vil jobbe med:

  • Lede og inspirere salgsteamet, sikre oppfølging og utvikling av ansatte.
  • Ha fagansvar for forretningsområdet akvakultur og være drivkraften bak videreutviklingen av området.
  • Bygge og vedlikeholde sterke relasjoner med både eksisterende og nye kunder.
  • Forhandle og sikre avtaler og kontrakter som bidrar til vår vekst.
  • Identifisere nye forretningsmuligheter og drive prosjekter fra idé til realisering.
  • Utarbeide og følge opp budsjett, samt sikre at salgsstrategien er i tråd med selskapets mål.
  • Følge med på markedsutviklingen og posisjonere oss der fremtiden er.
  • Representere Sterner på konferanser og messer – både nasjonalt og internasjonalt.

Rollen rapporterer til CEO og jobber tett mot innkjøpsorganisasjonen, prosess og design. 

Hvem vi ser etter:

Du har høyere utdanning innen akvakultur, prosessteknikk eller annet relevant fagområde (fagbrev, bachelor eller master) og solid erfaring innen salgsledelse, gjerne fra oppdretts- eller teknologibransjen. Du har faglig tyngde innen landbasert oppdrett, og du trives med å ta ansvar for både strategi, budsjett og personalledelse. Fleksibilitet til å reise, flytende norsk og engelsk språk, samt førerkort klasse B er også nødvendige forutsetninger. 

Hva vi tilbyr:

I Sterner får du muligheten til å jobbe i et solid norsk selskap med lang historie og innovativ teknologi som tar oppdrettsnæringen inn i mer bærekraftig produksjon. Som salgssjef vil du ha stor påvirkningskraft i et selskap som er i vekst og endring, og du får frihet til å forme fremtiden. Hos oss møter du en gjeng med engasjerte kolleger som gleder seg til å ta deg imot – vi tror på å kombinere faglig dyktighet med et godt og uformelt arbeidsmiljø.Vi tilbyr konkurransedyktig lønnspakke, samt gode forsikrings-, pensjons- og reisefordeler. Hos oss verdsetter vi stabilitet i hverdagen, samtidig som vi legger til rette for at du kan utvikle deg videre med kursing og utdanning. Hos Sterner får du muligheten til å vokse – både som person og profesjonelt.Er du klar for å lede, utvikle og forme fremtidens oppdrettsløsninger sammen med oss? Da vil vi gjerne høre fra deg!Ta kontakt med Per Håkon eller Hanna i Seafood People for en hyggelig prat eller søk på rollen her!